Looking For Anything Specific?

Τεντόγλου - Mjiam4 Hknrm - Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Τεντόγλου - Mjiam4 Hknrm - Ο τεντόγλου δεν τους απογοήτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, κάνοντας τους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα.. Σε μια στιγμή που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο κουβανός ετσεβαρία καθώς. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του άλματος εις μήκος ήταν αυτό που χάρισε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης. Τελευταίο δευτερόλεπτο για κάποιους, στις καθυστερήσεις για άλλους, τελευταίο άλμα για τον μίλτο τεντόγλου.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. «ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα» σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες αθλητές του στίβου.

Amowp Qulymqm
Amowp Qulymqm from onsports.bbend.net
Μιλώντας στην εοε μετά το. Μετά το 8.41 που πέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια ο γρεβενιώτης ολυμπιονίκης. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Τελευταίο δευτερόλεπτο για κάποιους, στις καθυστερήσεις για άλλους, τελευταίο άλμα για τον μίλτο τεντόγλου. Ο έλληνας άλτης με άλμα στα 8,41 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατάφερε με άλμα στα 8,04 μ που πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στον προκριματικό να προκριθεί στον. Συγκρατημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το χρυσό μετάλλιο ο μίλτος τεντόγλου. Μείζονος σημασίας αποδείχθηκε και το δεύτερο καλύτερό.

Ο έλληνας άλτης με άλμα στα 8,41 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.

Τελευταίο δευτερόλεπτο για κάποιους, στις καθυστερήσεις για άλλους, τελευταίο άλμα για τον μίλτο τεντόγλου. 18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος. Με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό. Ο μίλτος τεντόγλου με ένα μυθικό άλμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, και πανηγύρισε τη νίκη του με ελληνική μουσική. Επίσης, ο τεντόγλου πήγε να παρηγορήσει τον συναθλητή του, τον κουβανό ετσεβαρία, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ προσπάθησε να κάνει το έκτο άλμα του. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα», είπε. Ο 23χρονος έλληνας αθλητές κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με άλμα στα 8,41. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατάφερε με άλμα στα 8,04 μ που πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στον προκριματικό να προκριθεί στον. Τεράστια πάστα αθλητή, πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Συγχαρητήρια στον μίλτο τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους στους ολυμπιακούς του τόκιο, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο facebook η πρόεδρος της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πιο cool ολυμπιονίκης. Ⓒ 2021 matthias schrader / associated press. Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα» ο πιο κουλ χρυσός ολυμπιονίκης, ο μίλτος τεντόγλου, απέδειξε ότι εκτός από εξαιρετικός.

Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατάφερε με άλμα στα 8,04 μ που πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στον προκριματικό να προκριθεί στον. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο! Μετά το 8.41 που πέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια ο γρεβενιώτης ολυμπιονίκης. Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή. Ο τεντόγλου στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες, παρακολουθεί ταινίες, του αρέσουν τα anime, ενώ μιλάει και γιαπωνέζικα.

Prwta8lhths Eyrwphs O Tentogloy Xryso Metallio Sto Mhkos Me Pagkosmia Epidosh Sth Glaskwbh Newsbomb Eidhseis News
Prwta8lhths Eyrwphs O Tentogloy Xryso Metallio Sto Mhkos Me Pagkosmia Epidosh Sth Glaskwbh Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Ο μίλτος τεντόγλου με ένα μυθικό άλμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, και πανηγύρισε τη νίκη του με ελληνική μουσική. Σε μια στιγμή που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο κουβανός ετσεβαρία καθώς. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες αθλητές του στίβου. Δεν νιώθει όσο θα ήθελε για την 1η θέση γιατί έδιωξε τον ετσεβαρία από το βάθρο, που ήταν καλύτερος εκείνη τη μέρα. Τεράστια πάστα αθλητή, πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και. Ⓒ 2021 matthias schrader / associated press. «όνειρο ετών το μετάλλιο του τεντόγλου» ο προπονητής του μίλτου τεντόγλου, γιώργος πομάσκι, τόνισε πως ήταν βέβαιος για τις ικανότητες του αθλητή του.

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως ο μίλτος τεντόγλου… βρήκε την κατάλληλη στιγμή το άλμα που τον έφερε στην πρώτη θέση.

18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος. Ο τεντόγλου ξεκίνησε την προσπάθεια του με άλμα στα 8.11, ωστόσο εν συνεχεία είχε δύο άκυρες προσπάθειες που τον έριξαν στην πέμπτη θέση. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες αθλητές του στίβου. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο! Τελευταίο δευτερόλεπτο για κάποιους, στις καθυστερήσεις για άλλους, τελευταίο άλμα για τον μίλτο τεντόγλου. Ξενύχτησε η πόλη των γρεβενών για να δει τις προσπάθειες στο άλμα εις μήκος του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. «όνειρο ετών το μετάλλιο του τεντόγλου» ο προπονητής του μίλτου τεντόγλου, γιώργος πομάσκι, τόνισε πως ήταν βέβαιος για τις ικανότητες του αθλητή του. Ο μίλτος τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Ⓒ 2021 matthias schrader / associated press. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Τεράστια πάστα αθλητή, πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας.

Ο μίλτος τεντόγλου συγκλόνισε όλη την ελλάδα με το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του μήκους, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και μετά τον αγώνα του έμοιαζε να μην. Ακούστηκε το συρτάκι στο τόκιο κατά την απονομή. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ. Δεν νιώθει όσο θα ήθελε για την 1η θέση γιατί έδιωξε τον ετσεβαρία από το βάθρο, που ήταν καλύτερος εκείνη τη μέρα. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Mpcusy2lh5q9rm
Mpcusy2lh5q9rm from gr.hellomagazine.com
Δεν νιώθει όσο θα ήθελε για την 1η θέση γιατί έδιωξε τον ετσεβαρία από το βάθρο, που ήταν καλύτερος εκείνη τη μέρα. Σε μια στιγμή που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο κουβανός ετσεβαρία καθώς. Αυτές είναι οι viral στιγμές του μετά τη νίκη. Ο έλληνας άλτης με άλμα στα 8,41 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου παρότι αγωνίσθηκε έχοντας έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατάφερε με άλμα στα 8,04 μ που πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια στον προκριματικό να προκριθεί στον. Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες αθλητές του στίβου. Μετά τη συγκλονιστική «πτήση» του. Το δεύτερο μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στην ιαπωνία κατέκτησε ο μίλτος τεντόγλου.

Ο τεντόγλου στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες, παρακολουθεί ταινίες, του αρέσουν τα anime, ενώ μιλάει και γιαπωνέζικα.

«ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα» σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. Μείζονος σημασίας αποδείχθηκε και το δεύτερο καλύτερό. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και. Ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο! Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο 23χρονος έλληνας αθλητές κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με άλμα στα 8,41. Το έκτο και τελευταίο άλμα του στον τελικό του άλματος εις μήκος ήταν αυτό που χάρισε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Το δεύτερο μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στην ιαπωνία κατέκτησε ο μίλτος τεντόγλου. Συγχαρητήρια στον μίλτο τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό μήκους στους ολυμπιακούς του τόκιο, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο facebook η πρόεδρος της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου. Ξενύχτησε η πόλη των γρεβενών για να δει τις προσπάθειες στο άλμα εις μήκος του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο. 18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος. Μετά τη συγκλονιστική «πτήση» του.

Posting Komentar

0 Komentar